НОВОСТИ

Претходно     1  
  2  
3   4       Следно
Сајбер заштитата и улогата на човечкиот фактор

Заразувањето со малициозен софтвер кој напаѓа компјутери, телефони, сервери и веб-сајтови, може да доведе до сериозни штети за Вашата компанија. Опасностите вклучуваат губењ...

12.12.2017

Бидете внимателни - користењето на софвер со сомнително потекло крие опасности за Вашиот бизнис!

Во 2017-та година 64% од корисниците и компаниите во Македонија користат софтвер набавен од сомнителни извори. Тоа го покажува глобалното истражување на софтверската алијанс...

04.12.2017

Lenovo Tab 4 7 – Одличен таблет, неверојатна цена!

Tab 4 7 Essential е совршено прилагоден за семејна употреба благодарение на различните акаунти што родителите можат да ги изберат за себе и за своите деца. 

15.11.2017

Lenovo купи 51% од Fujitsu Client Computing Limited

Fujitsu, Lenovo и Развојната банка на Јапонија (DBJ) објавија стратешка соработка која создава заедничко вложување помеѓу трите компании. Заедничкото вложување ќе се фокусир...

09.11.2017

Претходно     1  
  2  
3   4       Следно

ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.