НОВОСТИ

Претходно     1   2  
  3  
4   5       Следно
ThinkSystem CPU 4 FREE Promo - Купи СЕРВЕР и добиј гратис процесор!

Новото Lenovo® ThinkSystem портфолио е првото во светот каде се понудени процесори од Xeon® Processor Scalable фамилијата. Редизајнирани за приспособливост, овие нов...

03.11.2017

Lenovo ThinkPad слави 25 години постоење!

Со цел одбележување на 25 години од постоењето на ThinkPad, Lenovo го промовираше своето специјално издание наменето токму за годишнината. Новиот ThinkPad кој ја има задржан...

16.10.2017

Xerox Phaser 3330 - Моќна, вградена продуктивност и сигурност!

Со одлични функционалности Phaser 3330 e погоден за окружувања кои бараат високи перформанси.

Процесорска моќ и стандардна меморија кои ...

20.09.2017

Xerox Phaser WC 3335 - Сигурни перформанси, зголемена вредност!

Phaser WC 3335 е мултифункционален принтер кој заштедува простор и енергија и ви овозможува намалување на трошоците за набавка со комбинирање на функции на копир, печатач, с...

20.09.2017

Претходно     1   2  
  3  
4   5       Следно

ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.