1. Колку вработени има во вашата компанија кои користат компјутер ?

Продолжи >

TDK Computers

Manhattan Business Center, floor 1 Vasil Gjorgov 20A, 1000 Skopje, Macedonia
phone: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | fax: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. All rights reserved.