ЗА НАС

ТДК Компјутери е една од најголемите дистрибутерски компании за големопродажба на IT и кориснички производи која оперира на македонскиот пазар и на пазарите во соседните Балкански држави (Албанија, Косово, Бугарија). Благодарение на бизнис принципите и политиката за квалитет на услугите кои ги нудиме, постанавме клучен фактор во IT секторот во Македонија. Нашата лојалност кон партнерите и клиентите, професионализам и континуитет во работата се основата на нашиот успех.

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

Дејноста на компанијата е фокусирана на три основни сегменти:
 • дистрибуција и големопродажба на IT производи (хардвер и софтвер). Официјален дистрибутер на светски познати брендови како Acer, Dell, Lenovo, Lexmark, Microsoft, Xerox итн.

 • развој на специјализирани софтверски решенија

 • постпродажно опслужување и сервисен центар кој одговара на сите меѓународни стандарди за работа

 • КАРИЕРИ

  Тимот на ТДК Компјутери се состои од висококвалификувани професионалци, мотивирани да ги постигаат најдобрите резулати.
  Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, доколку сте енергични, гладни за успеси и сигурни во своите квалитети, ќе ја очекуваме вашата апликација.
  Проверете ги слободните позиции овде.

  СТАНИ НАШ ПАРТНЕР

  Доколку сте заинтересирани за соработка со ТДК Компјутери, сакате да го зголемите вашето портфолио со производи и услуги од најреномираните светски брендови, тогаш испратете ни барање за регистрација како наш партнер. Вашето барање ќе биде разгледано од нашиот тим, а вие ќе бидете навремено информирани.
  ИНФОРМАЦИИ И НОВОСТИ

  ТДК Компјутери

  Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
  телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


  Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.