НОВОСТИ / TDK Computers доби сертификати за квалитет од Lloyds!

TDK Computers доби сертификати за квалитет од Lloyds!


2017-03-09


Со добивањето на овие сертификати за квалитет, TDK Computers уште еднаш го докажа својот светски професионализам и пристап кон бизнисот.

Денес, на свечениот настан кој се одржа во ресторанот Воденица-Мулино, во Скопје, во присуство на г-динот Чарлс Гарет, амбасадор на Велика Британија во Македонија и г-ѓа Звездалина Јанева, менаџер на Lloyds Register EMEA Branch, TDK Computers се стекна со сертификатите  ISO 20001:2011 (IT Service Management) и ISO 27001:2013 (Information Security Management).

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) е светски водечкa компанија, која извршува услуги за независна проценка, вклучувајќи сертификација, валидација, верификација и обуки, на широк спектар на стандарди и програми, со признание од над 50 акредитациски тела.


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.