Во портфолиото на ТДК Компјутери може да најдете огромен број на IT производи, основно поделени во следниве категории:


ТДК Компјутери е преставник на едни од најпознатите светски брендови меѓу кои:


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.