РЕШЕНИЈА

ТДК Компјутери на своите клиенти им нуди развој на функционални и флексибилни софтверски решенија создадени да ги исполнат специфичните потреби на секоја компанија. Независно од барањата, ние сме посветени на обезбедувањето на услуги со највисок квалитет.

Тука сме да изградиме решенија кои ќе ги задоволат вашите потреби, ќе ги надминат вашите очекувања и ќе ја направат работата полесна, попросперитетна и поекономична. Дизајнот, развојот и имплементацијата на висококвалитетни софтверски решенија се основни задачи на нашиот тим составен од IT експерти на светско ниво.

Нашата задача е да ви испорачаме специјализирани софтверски решенија, надоградба на софтверот, имплементација на вашиот проект и потребното последователно одржување. Обезбедуваме поддршка за широк спектар на кориснички софтвери, оперативни системи и технолошки платформи. Бидејќи ние сме со вас во текот на целиот процес, вистински може да ги разбереме вашите потреби и да ви го дадеме најдоброто решение.


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.