НОВОСТИ

  1  
2   3       Следно
Мобилниот телефон го прослави својот 45-ти роденден

Мобилниот телефон месецов го прослави својот 45-ти роденден. Motorola го претстави првиот пренослив телефон во светот - Motorola DynaTac и покажа како функционира на 3-ти ап...

12.04.2018

“Embrace the Speed of change” - Претставени новите портфолија на Lenovo и Lexmark во Скопје!

Со цел да го подготви бизнисот за иднината и да ги претстави новитетите од ИТ светот, се одржа настанот “Embrace the Speed of change” во заедничка организација н...

03.04.2018

46% од луѓето пишуваат на својот смартфон додека возат

Во декември 2017 година, Моторола спроведе истражување на територијата на четири континенти во едни од највлијателните точки на технологијата во моментот - Бразил, Индија, С...

19.03.2018

Acer Spin 5 - Лаптоп со уникатен дизајн и совршена функционалност!

Со тенок и издржлив метален дизајн, зачудувачки стил и уникатен начин на преклопување кој овозможува да го користите на 4 различни начини, Acer Spin 5 ќе ви овозможи максима...

16.03.2018

  1  
2   3       Следно

ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.