НОВОСТИ

Претходно     1   2  
  3  
4   5       Следно
ACER PREDATOR HELIOS 300 - Играјте како професионалци!

Неговиот агресивен метален дизајн со црна и црвена боја кој е нагласен со рамни геометриски агли и заострени цврсти рабови дава чувство на моќ и сила, а архитектонски инспир...

23.01.2018

Кои се придобивките од користењето на лиценциран софтвер?

Сајбер нападите им причинуваат огромни трошоци на бизнисите ширум светот, а бројките се во постојан пораст. Со сѐ поголемиот број на апликации симнати без одобрување, лошото...

25.12.2017

8 совети како да се заштитите од малициозен и опасен софтвер

Компаниите во просек губат 9,5 милиони долари секоја година како резултат на сајбер криминал и оваа огромна бројка продолжува да се зголемува со секоја наредна година. Сајбе...

18.12.2017

Сајбер заштитата и улогата на човечкиот фактор

Заразувањето со малициозен софтвер кој напаѓа компјутери, телефони, сервери и веб-сајтови, може да доведе до сериозни штети за Вашата компанија. Опасностите вклучуваат губењ...

12.12.2017

Претходно     1   2  
  3  
4   5       Следно

ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.